• Vanaf Eur 50,00 geen verzend/logistieke kosten in NL
  • Levering binnen 24 uur
  • Particuliere verkoop enkel via de Webshop

PRITECH BV - FOCUS ON FASTENERS ... !

Pritech BV is uw onafhankelijk en zelfstandig technisch expert voor de levering van bevestigingsmaterialen, gereedschappen, industrieartikelen en smeermiddelen. Wij leveren als bevestigingsmaterialen specialist aan de professionele eindgebruiker in verschillende Industriële - Automotive en Maritieme branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft.

Pritech levert bouten moeren ringen schroeven ASTM Studbolts pennen passchroeven trapezium draad verankeringsproducten en draadstangen niet enkel volgens ISO DIN norm maar ook specials en maakwerk in metrische en inch maten ! Tevens is het mogelijk om producten als Precote - 3M ScotchGrip of Tuflok op uw bevestigingsartikelen aan te laten brengen.

Pritech is in 2009 opgericht met als doelstelling een toonaangevende technische groothandel te zijn, gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen. Het assortiment "fasteners" is aangevuld met een professioneel pakket handgereedschappen, boor- en snijgereedschappen, industriële artikelen en smeermiddelen. Pritech levert aan verschillende industriële branches die actief zijn in nieuwbouw, onderhoud, reparatie en exploitatie.

Ons assortiment bestaat uit ruim 80.000 verschillende artikelen verspreid over de productgroepen; bevestigingsmaterialen - gereedschappen - industrie artikelen en automotive producten.  Een groot deel hiervan leveren wij uit onze voorraad vanuit ons magazijn in Hengelo. Is een artikel niet op voorraad dan kunnen wij dit in veel gevallen binnen 24 uur leveren.