PRITECH BV BEVESTIGINGSMATERIALEN EN MEER ... !

Pritech BV is uw onafhankelijk en zelfstandig technisch expert voor de levering van bevestigingsmaterialen, automotive, gereedschappen, industrieartikelen en smeermiddelen voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie en exploitatie. Wij leveren aan de professionele eindgebruiker in automotive en verschillende industriële branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft.
Pritech levert bouten moeren ringen schroeven ASTM Studbolts pennen passchroeven trapezium draad verankeringsproducten en draadstangen niet enkel volgens DIN of ISO norm maar ook specials en maakwerk in metrische en inch maten !  
 

** In onze Fastener Webshop is het mogelijk om artikelen per stuk te bestellen. Vanzelfsprekend kunt u  uw ordergerichte bestellingen door ons laten samenstellen waarbij uw bestelde artikelen per  regel worden voorzien van een etiket met alle benodigde informatie hierop ook uw eigen bestel- en  tekeningnummers.

PRITECH ORDERMANAGEMENT
** Wilt u dat wij voor u uw voorraden technische handelsartikelen op de montage locaties voor u bijhouden ?  Ook dan heeft Pritech hier uitstekende oplossingen voor op basis van barcode scanning en/of de PrimaBin applicatie. Wij houden niet enkel uw montagevoorraden bevestigingsmaterialen bij, ook uw overige technische handels artikelen kunnen we voor u aanvullen in samenwerking met onze partners.