• Bij bestelling via de webshop vanaf Eur 50,00 geen verzend/logistieke kosten in NL
  • Levering binnen 24 uur
  • Particuliere verkoop enkel via de Webshop
  • Tel 0031-74-2470135

Meewerkend Magazijnchef m/v

 Pritech BV is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industrieartikelen. Pritech levert aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft. Ter uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een magazijnchef.

Functieomschrijving 
Als magazijnchef ben je verantwoordelijk voor de volledige orderstroom bij Pritech en aansturing van onze logistieke collega’s. Gedurende de dag worden er verschillende artikelen bij Pritech afgeleverd, je zorgt dan voor de goederen ontvangst – controle op correctheid van de ontvangen goederen en meld deze binnen in onze systemen. Je wijst eventuele nieuwe artikelen toe aan ons magazijn met een locatie en correcte codering in onze systemen. Samen met je team zorg je ervoor dat vanuit het bulk magazijn ons orderpickingmagazijn wordt aangevuld. Je zorgt voor de correcte samenstelling van de klantorders (orderpicking) en maakt deze verzend gereed. De klantorders van klanten in de buurt worden bezorgd met onze eigen bezorg auto.
Het magazijn is jou werkplek gedurende het jaar controleer je de hoeveelheden op locatie met de hoeveelheden in onze systemen dat is erg belangrijk evenals een overzichtelijk en net magazijn.
 
Jouw profiel
  • Je hebt interesse in techniek en logistiek
  • Je bent servicegericht en nauwkeurig
  • Je bent flexibel
  • Je kunt in een klein team goed zelfstandig werken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
Wat bieden wij
Pritech biedt je een zeer afwisselende functie met goede mogelijkheden om deze mede zelf vorm en inhoud te geven; dit alles binnen een gezond en professioneel no-nonsense bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Vanzelfsprekend kent ons bedrijf interessante arbeidsvoorwaarden.
 
Interesse
Heb jij zin in deze afwisselende en uitdagende job? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV, naar;
Pritech BV t.a.v. BJ Prins via e-mail info@pritech.nl