Logistiek/Commercieël medewerker m/v parttime mogelijk

 
Pritech BV is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industrieartikelen. Pritech levert aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft. Ter uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar;
Logistiek/Commercieël medewerker m/v 24-40 uur.

Functieomschrijving 
Als logistiek/commercieël medewerker ben je primair verantwoordelijk voor de orderstroom zowel bij Pritech als ook bij onze klanten waarvoor we het voorraad beheer verzorgen (50% voorraadbeheer bij klanten en ca. 50 % orderverwerking intern). Je zorgt voor de correcte samenstelling van de klantorders (orderpicking) en maakt deze verzend gereed. De klantorders van klanten in de buurt bezorg je met onze eigen bezorg auto. Daarnaast verzorg je de orderstroom van de binnenkomende goederen.
Dagelijks heb je telefonisch en in de winkel contact met klanten. Je adviseert klanten graag over producten en oplossingen. Binnenkomende orders via e-mail-telefoon-winkel en webshop verwerk je in ons automatiseringssysteem en je houdt uiteraard ook toezicht op een correcte afhandeling van deze opdrachten. Je werkt aan klantenbinding door de perfecte service en kwaliteit te bieden. Ben je technisch ingesteld en houdt je van logistieke/commerciële uitdagingen? Of ben je logistiek/commerciële ingesteld en heb je veel affiniteit met techniek? Dan is dit jouw baan! Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 
Jouw profiel
  • Je werkt en denkt minimaal op MBO niveau
  • Je hebt interesse in logistiek - techniek én commercie
  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je bent nauwkeurig
  • Je bent flexibel
  • Je kunt in een klein team goed zelfstandig werken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt basiskennis van het Microsoft Office pakket en kunt goed met geautomatiseerde systemen werken
 
Wat bieden wij
Pritech biedt je een zeer afwisselende functie met goede mogelijkheden om deze mede zelf vorm en inhoud te geven; dit alles binnen een gezond en professioneel no-nonsense bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Vanzelfsprekend kent ons bedrijf interessante arbeidsvoorwaarden.
 
Interesse
Heb jij zin in deze afwisselende en uitdagende job? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV, naar;
Pritech BV t.a.v. BJ Prins via e-mail info@pritech.nl