Commercieel medewerker m/v 

Pritech BV is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industrieartikelen. Pritech levert aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft. Voor onze afdeling verkoop binnendienst zijn we opzoek naar;

Commercieel medewerker binnendienst m/v voor 32-40 uur

Functieomschrijving 
Als commercieel medewerker heb je dagelijks contact met klanten. Je adviseert klanten graag over producten en oplossingen. Binnenkomende orders via e-mail-telefoon-winkel en webshop verwerk je in ons automatiseringssysteem en je houdt uiteraard ook toezicht op een correcte afhandeling van deze opdrachten. Je zorgt voor de inkoop van missende artikelen tegen de juiste condities. Je bent verantwoordelijk voor telefonische acquisitie en maakt afspraken voor verkoopgesprekken bij zowel bestaande klanten als ook potentiële klanten. Je werkt aan klantenbinding door de perfecte service en kwaliteit te bieden. Ben je technisch ingesteld en houdt je van commerciële uitdagingen? Of ben je commercieel ingesteld en heb je veel affiniteit met techniek? Dan is dit jouw baan! Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 
Jouw profiel

  • Je werkt en denkt minimaal op MBO+
  • Je hebt interesse in techniek én commercie
  • Je bent klant- en servicegericht
  • Je bent flexibel en hebt een no-nonsense instelling
  • Je kunt in een klein team goed zelfstandig werken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt basiskennis van het Microsoft Office pakket en kunt goed met geautomatiseerde systemen werken
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • In bezit van rijbewijs B 

Wat bieden wij
Pritech biedt je een zeer afwisselende functie met goede mogelijkheden om deze mede zelf vorm en inhoud te geven; dit alles binnen een gezond en professioneel no-nonsense bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur. Vanzelfsprekend kent ons bedrijf interessante arbeidsvoorwaarden.
 
Interesse?
Heb jij zin in deze afwisselende en uitdagende job? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV, naar:
Pritech BV t.a.v. BJ Prins via e-mail info@pritech.nl